Jeg har jo begynt å dra litt på årene men interessen for internett har jeg hatt i mange år. Jo mer man bruker noe jo flinkere blir man med det, mener nå jeg, og dette gjelder stort sett alt hva man holder på med. For meg har interessen for moderne teknologi vært en aldri så liten frelse og har satt meg i en litt heldig posisjon. Jeg har kunnet betale regninger på nett og gjort en masse nyttige ting i mange år.

Nettsidene som du nå leser er altså mine og du vil faktisk bli overrasket over hvor mye av jobben med dem som jeg faktisk har gjort selv! Ja, jeg lyver ikke, om du måtte tro det, og jeg har gjennom prøving og feiling klart å ‘lage’ dem til det som de er i dag.

Jeg vurderte å leie inn hjelp til å få sidene laget, men jeg brukte Google aktivt i arbeidet med å få sidene opp og gå – og det gikk jo relativt greit må jeg få lov til å si.

Altså: den eneste ordentlige jobben jeg gjorde var å finne på et navn på sidene mine, og selv om det ble litt vel formelt kanskje så er jeg allikevel fornøyd. Jeg ønsker å vise pensjonister at det aller meste går an for oss. Internett er fantastisk på mange måter, og som regel er det aller meste selvforklarende. Ofte er det slik at vi har gitt opp før vi har begynt, og da ender det som regel opp med at man taper.

Mange orker ikke å prøve en gang, men det er jo faktisk slik at man kan lese seg opp til det aller meste. Fremgangsmåter på de aller fleste utfordringer står beskrevet på en meget presis måte, og som regel er det hjelp å få hvis man sitter fast med det man holder på med. Det er bare å spørre, for å si det sånn!

Ikke gjør dere selv mer hjelpeløse enn hva dere er!