Som pensjonist har jeg jo tid til å dyrke så mangt, og det er veldig viktig å ikke bare bli gående å gjøre ingenting. Min mann pleide alltid å si at ledigang er roten til alt ondt, og det tror jeg sannelige han har rett i. Mange av mine venninner går på gym og trener. Det tror jeg er bra for eldre, men jeg har aldri vært spesielt glad i det. Ikke liker jeg å trene, og ikke liker jeg å ha på meg treningstøy. Gå tur, det kan jeg like og det gjør jeg rett som det er, men trening, det er ikke for meg, ennå så sundt det er.

Derfor prøver jeg å holde meg aktiv i hagen. I hagen min har jeg ikke bare bærbusker. Jeg er også spesielt stolt av mine flotte tulipaner. I fjor fikk jeg nye tulipanløker i gave av en god venninne. Texas Gold, het de. Og nå som vinteren er på vei har jeg plantet dem. Det er nemlig sånn med tulipaner at man planter dem om høsten, så ligger de og godgjør seg nede i jorden under hele vinteren, litt på samme måte som jeg gjerne holder meg innendørs mye mye mer om vinteren enn om sommeren, og når våren kommer så springer de ut. Som forelskede par!

De er sannelig flotte. Jeg blir kanskje litt klisjeen på en pensjonert dame når jeg bryr meg så mye om blomster som jeg gjør, men det gir jeg tusen i. Det man blir glad av lever man lenger av. Og jeg er ikke ferdig med å leve ennå. Jeg har altfor mange ting å gjøre!

Her er en link til en video jeg nettopp så med en flott dansk mann som forklarer hvordan man planter tulipaner:

Med vennlig hilsen Ragnhild